Metaforce har valt in Vitamin Wells CFO Mikael Larsson som ny styrelseledamot.

 

Mikael Larsson, som idag är CFO på Vitamin Well, och som tidigare har varit CFO på Tele2, Com Hem och under många år på Kinnevik, kommenterar själv:

 

– ”Jag har följt Metaforce framgångar under flera år och ser en stor potential för bolaget. Metaforce står inför en spännande och inspirerande tillväxtresa och jag ser mycket fram emot att hjälpa bolaget att ytterligare stärka sin marknadsposition inom datadriven kommunikation.

Micke pressrelease-1

Mikael Larsson, CFO Vitamin Well till vänster, hälsas välkommen till styrelsen i Metaforce av ordförande Johan Ekesiöö till höger och VD, Johan Junge i mitten.

 

– ”Den internationella marknaden för vårt erbjudande om digitalisering och automatisering av dokument- och meddelandeprocesser är mycket stor och vi ökar nu tempot i vår tillväxtresa. Därför är jag stolt och glad över att få välkomna Mikael till vår styrelse”, säger Johan Ekesiöö, styrelseordförande i Metaforce. – ”Mikael, med sin långa erfarenhet av finansiell styrning och utveckling av såväl börsbolag som entreprenörsbolag, är en stor tillgång på vår tillväxtresa”.

 

För mer information vänligen kontakta:

Johan Junge, Verkställande Direktör, johan.junge@metaforce.se, 070-890 17 40

Johan Ekesiöö, Styrelseordförande, johan.ekesioo@telia.com, 076-100 91 90

 

Om Metaforce AB 

Metaforce är ett svenskt SaaS-bolag. Vår no-coding programvara för datadriven kommunikation gör det möjligt för verksamheter med många individuella kunder att skapa säkra, (inloggade), dialoger med kunder och andra intressenter. Programvaran gör det möjligt att på ett enkelt och enhetligt sätt automatisera produktion, distribution, signering och arkivering av meddelanden, dokument och formulär från en central punkt. Fördelarna för våra kunder är att all skriftlig kommunikation, både via digitala och postala kanaler, kan göras personlig, relevant, on-brand och i överenstämmelse med lagar och regelverk utan att behöva belasta IT.

 

Metaforce grundades 2003 med missionen att hjälpa våra kunder att automatisera och förbättra dialogen med sina kunder via skriftliga kanaler. I dag förlitar sig nära hälften av alla försäkringsbolag i Sverige och en hel del andra stora och små verksamheter i Norden, på vår kommunikations-plattform.

www.metaforce.se  LinkedIn.