METAFORCE I MOLNET

___

 

Metaforce kommunikationshubb gör det lätt att organisera och hantera, utveckla, producera, distribuera och arkivera brev, dokument och meddelanden på ett enkelt och enhetligt sätt.

Med Metaforce as a Service (MaaS) får er organisation tillgång till Nordens ledande plattform för skriftlig kommunikation direkt i molnet. Ni kan snabbt och enkelt ta vara på digitaliseringens alla möjligheter till personligt anpassad kunddialog via både digitala och postala kanaler.

 
 
 

SMART KOMMUNIKATION FÖR ALLA STORLEKAR

Metaforce molnplattform för skriftlig kommunikation (MaaS) passar alla typer och storlekar av verksamheter. Ni ansluter snabbt och enkelt era verksamhetssystem till molnplattformen där ni kan skapa och underhålla mallar för brev, dokument och meddelanden på ett enhetligt sätt och sedan nå ut via digitala och postala kanaler.

 
 
 
Maas Flow SE.png
 
 

Managed Service

Metaforce kan levereras antingen som molntjänst eller direkt på era egna servrar. Tillsammans med våra erfarna partners hjälper Metaforce er att finna det alternativ som passar er verksamhet bäst. Vi kan dessutom leverera Metaforce helt, eller delvis, som en Managed Service så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet och era kunder.

Kontakta oss så gör vi en snabb behovsanalys!

FULL KONTROLL

Den objektorienterade utvecklingsmiljön i MaaS gör det möjligt att komponera alla typer av dokument och meddelanden på ett enkelt och enhetligt sätt. Det går även att bygga effektiva processer för att skapa enstaka brev (korrespondensbrev) där breven kan editeras i Microsoft Word – utan Wordmallar. När ett brev är färdigediterat kan det sparas i ett neutralformat (AXML) från vilket en mängd andra format kan produceras, t.ex. AFP, PDF, HTML etc. MaaS levereras på Microsoft Windows Azure


ANDRA FÖRDELAR MED MaaS

Fast månadsavgift

Bättre varumärkesupplevelse i alla kanaler

Underlättar utveckling och förvaltning av verksamhetssystem

Mycket snabb TTM vid förändringar – t.ex. p.g.a. regulatoriska krav

Stöder e-signaturer

Centraliserad process för att hämta data från flera källor

Stöder innovativ kommunikationsteknik som stärker kundupplevelsen

Managed Service så att ni slipper köpa teknik eller anställa specialister