BÄTTRE MEDLEMSDIALOG

___

 

Arbetar ni i en verksamhet som vill kommunicera med alla era medlemmar på ett personligt och relevant sätt? Då vet ni säkert hur mycket tid och kraft som går åt för att skapa och underhålla alla brevmallar, dokument, meddelanden och blanketter. Ni vet också hur dyrt det är med utskrifter och porto och hur lång tid det tar att få tillbaka ett svar från medlemmarna och vad det kostar att skanna, tolka och hantera alla inkommande dokument och formulär.

 
 

vårt erbjudande

 

Vi hjälper er verksamhet att göra den skriftliga kommunikationen till ett redskap för bättre medlemsservice, rationellare hantering och lägre kostnader. Tillsammans med våra partners ser vi till att ni utnyttjar digitaliseringens alla möjligheter till personligt anpassad kommunikation med alla medlemmar via den kanal som varje medlem önskar.

 
 
 
 
 

lönsamhet & kontroll

Med våra lösningar hanterar ni all utveckling, produktion, distribution och arkivering av alla era brev, dokument och meddelanden på ett enhetlig, enkelt och rationellt sätt. Ni sparar pengar på innovativa digitala processer. Ni kortar svarstiderna, minskar utskrifts-, porto-, skannings- och hanteringskostnaden och sparar tid för handläggarna. Och viktigast av allt – ni når alla medlemmar i de kanaler de vill kommunicera med er.

gLADARE MEDARBETARE

Med Metaforce kan ni automatisera era brevprocesser och skapa enstaka brev med hjälp av lättanvända Microsoft Word utan att använda Wordmallar. Med brevprocesser byggda i Metaforce får personalen hjälp att steg för steg skapa alla sorters brev och dokument och kan enkelt lägga till olika digitala bilagor vilket sparar tid, ökar kvalitén i kunddialogen och minskar antalet felaktiga samtal till kundtjänst. Dessutom slipper ni trycka upp villkor, broschyrer och datablad vilket också minskar kostnaderna.