LEDNING

___

 
 

Björn Junge // Grundare & VD

Björn är med över 30 år inom IT-branschen en erfaren entreprenör och visionär. Sedan 1994 har Björn startat ett flertal bolag, som exempelvis Håål & Junge, Corus Technologies och Brevo, världens första privata digitala brevlåda för säker skriftlig kommunikation.

 
 
 

Krister svärd // GRUNDARE & UTVECKLINGSCHEF

Krister är en av Sveriges mest erfarna systemutvecklare för dokument- och outputhantering med en lång karriär inom bolag som IBM och Skandia. Krister var även med och grundade Brevo, världens första privata digitala brevlåda för säker skriftlig kommunikation.

 
 
 

Carina waldenström // Operativ Chef

Med en enastående känsla för god service ser Carina till att vi alltid levererar Metaforce produkter och tjänster till nöjda kunder. Carina har en lång erfarenhet inom IT-branschen och dokument- och outputhantering. Sedan 2006 är hon operativ chef hos oss.

 
 
 
JJU.png

Johan Junge // sälj- & marknadschef

Johan har arbetat med affärsutveckling för såväl start-ups som större internationella företag. Senast kommer Johan från rollen som VD-trainee och operativ chef på EF Education First i USA, Schweiz, Irland och UK. Johan har en kandidatexamen i Företagsekonomi och marknadsföring från Uppsala Universitet, samt en magisterexamen i finans från University of Edinburgh Business School.

 
 
 

LINDA STRIDH // EKONOMICHEF

Linda är en sann entreprenör med en lång erfarenhet av att driva eget där hon ansvarat för finans, försäljning och marknadsföring. I kombination med en examen i företagsekonomi och kunnande inom systemutveckling gör detta Linda till en nyckelkompetens för våra kunder och oss.

 
 

 

STYRELSE

___