Blue background.png
Blue background.png

Digitalisera kunddialogen


SCROLL DOWN

Digitalisera kunddialogen


SKAPA VÄRDEFULLA UPPLEVELSER I ALLA KANALER

___

 

Digitaliseringen gör att papper och kuvert ersätts av smarta mobiler. Det här paradigmskiftet skapar fantastiska möjligheter till snabb, säker, billig och interaktiv dialog med kunder och andra intressenter. Metaforce hjälper er verksamhet att snabbt och enkelt ta vara på alla möjligheterna.

 
 
 
 
 

vÅRT KUNDERBJUDANDE

Metaforce förenklar för människor och verksamheter att kommunicera via både digital och postala kanaler. På så sätt hjälper vi kunder som Skandia, If, AFA, Ålandsbanken och den norska försäkringskassan, NAV, att kommunicera på ett personligt och relevant sätt med miljontals kunder.

DIGITAlisera kunddialogen

Med våra lösningar kan er verksamhet automatisera den skriftliga kommunikationen. Ni skapar allt från effektiva brevprocesser till interaktiva påloggade möten. Ni kan distribuera både kontorspost och volymbrev via både digitala och postala kanaler.

Nordens ledande plattform

Det unika i vårt erbjudande är vår kommunikationshubb som gör det lätt att organisera och hantera utveckling, produktion, distribution och arkivering av brev, dokument och meddelanden på ett enkelt och enhetligt sätt. Metaforce är Nordens ledande plattform för skriftlig kommunikation.

mycket lönsam investering

Med Metaforce sparar ni tid och pengar genom att automatisera alla era brevprocesser och utnyttja digitala distributionskanaler i kombination med smarta utskrifter som minskar portokostnaden. Vi hjälper er verksamhet med hela den digitala resan – från behovsanalys och idé till färdiglevererad lösning.

 

Lösningar


Lösningar


FRIGÖR KOMMUNIKATIONEN

___

 

Metaforce hjälper verksamheter i både privat och offentlig sektor att kommunicera effektivt via skriftliga kanaler. Vi hjälper er att organisera arbetet och skapa kommunikationsprocesser som förenklar kunddialogen, stärker kundupplevelsen och sparar tid och pengar.

 
 
 KOMMUNIKATIONSHUBB

 KOMMUNIKATIONSHUBB

SMARTA BREVPROCESSER

SMARTA BREVPROCESSER

 PRAKTISKT E-ARKIV

 PRAKTISKT E-ARKIV

METAFORCE as a SERVICE

METAFORCE as a SERVICE

Industrier


Industrier


SMARTARE KOMMUNIKATION

___

 

Metaforce lösningar lämpar sig för alla verksamheter med behov av att kommunicera med många kunder via multipla kanaler. Så även om just den industri ni verkar inom inte finns med här – tveka inte att höra av er till oss. Troligtvis kan vi hjälpa även er verksamhet med smarta kommunikationslösningar.

 
 
FÖRSÄKRING

FÖRSÄKRING

BANK & FINANS

BANK & FINANS

OFFENTLIG SEKTOR

OFFENTLIG SEKTOR

 
ENERGI

ENERGI

MEDLEMSORGANISATION

MEDLEMSORGANISATION

 

Tjänster


Tjänster


HELTÄCKANDE KONSULTTJÄNSTER

___

 

Metaforce erbjuder flera konsulttjänster inom Customer Communication Management (CCM). Tillsammans med våra certifierade samarbetspartner kan våra produktexperter stödja er verksamhet med allt från idé till färdiga kommunikationslösningar.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi arbetar för att skapa bästa tänkbara lösning för er verksamhet.

 
 

UTBILDNING

Metaforce är mycket lätt att lära och använda – och ju mer ni använder Metaforce desto snabbare och lättare blir det att ta fram nya mallar, dokument och meddelanden.

Vi erbjuder en tvådagars introduktionskurs där ni får lära dig grunderna i Metaforce. Ni behöver inte några förkunskaper och ni behöver inte kunna programmera.

Fördjupningskursen i Metaforce tar normalt en dag och kräver att ni har gått igenom introduktionskursen samt att ni kan skriva enklare kod i J-script.

PREMIUM SUPPORT

Som kund hos Metaforce får er verksamhet ett eget supportteam. Teamet har fokus på ert företag och de utmaningar som ni har. Vårt mål är att lära känna era behov på djupet så att vi kan arbeta proaktivt och ge er den uppbackning ni behöver.

Våra supportkonsulter har lång erfarenhet av att arbeta som konsulter med Metaforce och de håller också utbildningar. De jobbar nära vår teknikutveckling vilket gör att ni får bästa tänkbara service.

 

Partners


Partners


VÅRA SAMARBETSPARTNERS

___

 

På Metaforce jobbar vi alltid nära våra duktiga partners. För att bli partner krävs att verksamheten har certifierat ett antal medarbetare i Metaforce. Man måste också ha mycket goda kunskaper inom digital kommunikation. Hör gärna av er till oss så sätter vi er i kontakt med rätt person hos våra partners.

 
 
 
Partner logos.png
 
 
 

 

METAFORCE NEWSROOM

___