EFFEKTIVA BREVPROCESSER

___

 

Metaforce programvara för att producera enstaka brev heter MetaWrite. Med MetaWrite bygger din verksamhet enhetliga lättanvända processer som steg för steg hjälper personalen att skapa alla sorters brev och dokument i Microsoft Word utan att använda Wordmallar.

 
 
 
Phone.png

HÖG LÖNSAMHET

En investering i MetaWrite är ofta mycket lönsam eftersom alla brev som skapas i MetaWrite kan distribueras via olika digitala kanaler som statliga Mina Meddelanden, Kivra, E-boks och andra påloggade möten.

Eftersom alla dokument kan e-arkiveras centralt är det enkelt att bygga smarta offert- och ärendeprocesser där mottagaren får ett mail eller sms och kan logga in och signera dokumenten digitalt.

De dokument och bilagor som ska gå postalt kan skrivas ut centralt i färg i en s.k. whiteline-produktion istället för på avdelningsskrivare. Det minskar utskrifts- och portokostnaden radikalt och sparar mycket tid när personalen slipper skriva ut och kuvertera för hand – tid som kan läggas på mer värdeskapande uppgifter. Summerar man alla besparingar är det lätt att se att en investering i MetaWrite ofta är lönsam på under ett år.

MetaWrite levereras som en molntjänst eller på era egna servar.

 
 

FULL KONTROLL PÅ ALLA PROCESSER

Alla processer byggs och underhålls på ett enkelt och enhetligt sätt i Metaforce kommunikationshubb istället för i Wordmallar vilket sparar mycket tid och gör det enkelt att hålla en enhetlig grafisk profil på verksamhetens alla brev och dokument. Det är också enkelt att hantera förändringar i dokumenten t.ex. på grund av olika regulatoriska krav.

BÄTTRE KUNDDIALOG

Med brevprocesser byggda i Metaforce får personalen hjälp att steg för steg skapa alla sorters brev och dokument och kan enkelt lägga till olika digitala bilagor vilket sparar tid, ökar kvalitén i kunddialogen och minskar antalet onödiga samtal till kundtjänst. Dessutom slipper man trycka upp villkor, broschyrer och datablad vilket också minskar kostnaderna.