Vi söker en gladlynt, påhittig och självgående sälj- och marknadskoordinator. Din uppgift är att i nära samarbete med vår säljchef bygga upp vår marknadsavdelning. För rätt person är detta världens karriärmöjlighet! Vi är ett glatt och trevligt gäng som sitter i jättefina lokaler i samma hus som Katarinahissen vid Slussen. Det här är en heltidstjänst.

Metaforce jobbar i den spännande skärningspunkten mellan kommunikation och IT. Vi utvecklar programvara och molnbaserade tjänster för kunddialog och har kunder som Skandia, If, AFA, Trygg-Hansa, SPP, Bliwa, BlueStep och många fler. I dag arbetar vi med Sverige som marknad samtidigt som vi förbereder oss för att nå vidare ut i världen (vi har en världsprodukt och är strategisk partner med Microsoft).

Vi söker dig som brinner för marknadsföring och kommunikation. Du gillar att skriva, förstår SEO-marknadsföring, sociala-media och PR och du får gärna vara en fena på videokommunikation. Du ansvarar för vår hemsida, CRM-system (Hub-spot), content marketing, sociala media, event, PR, videoproduktion – kort sagt, allt som har med marknadsföring och varumärkesbyggnad att göra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknade arbete men det viktiga är att du har rätt attityd, så även du som är nyexaminerad får gärna söka. Som person är du gladlynt, påhittig och självgående. Du är har hög energi och är en riktig lagspelare. Om du tror att du är rätt person så skickar du ett mejl till bjorn.junge@metaforce.se med ditt CV och ett personligt brev. Detta är en heltidstjänst och vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!