VI SÖKER EN ACCOUNT MANAGER - OMNICHANNEL COMMUNICATION

Metaforce är Nordens ledande leverantör av programvarulösningar för digital kunddialog. Företaget hjälper kunder som Skandia, If, Trygg-Hansa, AFA, Ålandsbanken och norska NAV (pensionsmyndigheten, arbetsförmedlingen och försäkringskassan i Norge), att kommunicera på ett personligt och relevant sätt med miljontals kunder via både digitala och postala kanaler. Därmed bidrar Metaforce till en bättre kundupplevelse och ett ökat kundvärde – samtidigt som kunden sparar både tid och pengar.

I rollen som Account Manager kommer du att ingå i säljorganisationen och operativt driva konsultativ försäljning mot företrädesvis medelstora och stora företag och organisationer. Då företaget befinner sig i en tillväxtfas kommer du arbeta med nykundsbearbetning. Du kommer arbeta nära företagsledningen och dialogerna kring företagets lösningar förs ofta på ”C-level” nivå hos kunderna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • kundansvar med ansvar för att driva kunddialoger framåt med stöd av övrig organisation.
  • att operativt delta i marknadsaktiviteter som företaget genomför.
  • att operativt delta i marknadssegmentering och kartläggning av kunder.
  • att skapa och bygga relationer med nya kunder.

Vi söker:
Metaforce befinner sig i en tillväxtfas och söker dig som brinner för digitalisering och vill vara en del av den utvecklingen.

Vi söker dig som har

  • 1 – 3 års erfarenhet, gärna av B2B lösningsförsäljning.
  • Eftergymnasial utbildning, akademisk, YH/KY eller motsvarande.
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat med t. ex CRM eller motsvarande typ av lösningsförsäljning kopplat till digitala flöden i någon form.
  • Är en positiv person som gillar att ta eget ansvar.

Erbjudande:
Metaforce sitter centralt vid Slussen i lokaler med utsikt över Gamla Stan. Du erbjuds möjligheten att få vara med i en expansiv organisation där du ges stort inflytande. För tjänsten tillämpas marknadsmässig grundlön och villkor samt en rörlig ersättning baserat på din försäljning.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.