BANKKONTORET I FICKAN

___

 

För banker och finansiella institutioner ger digitaliseringen mängder av nya möjligheter till snabb, säker, billig och interaktiv dialog med alla kunder. Med smarta mobiler har ju kunderna bankkontoret i fickan! Med Metaforce unika kommunikationshubb kan ni ta vara på alla möjligheterna och göra era dokument till effektiva kundmöten som stärker upplevelsen. Det gör det lättare att behålla och utveckla befintliga kunder och rekrytera nya.

 
 

LÖNSAMMA BREVPROCESSER

 

I många banker använder kontors- och kundtjänstpersonal en stor mängd Wordmallar för att skriva brev – brev som ofta skrivs ut och stoppas i kuvert av handläggarna. Det gör att det går åt åtskilliga manår bara för utskrift och kuvertering. Lägg därtill kostnaden för utskrift, papper och porto så är det lätt att se att kostnaden per brev är mycket hög.

Med MetaWrite är det lätt att skapa enhetliga och lättanvända processer som steg för steg hjälper personalen att skapa alla sorters brev och dokument i Microsoft Word utan att använda Wordmallar! Och eftersom alla brev kan e-arkiveras är det enkelt att bygga smarta offert- och ärendeprocesser där mottagaren får ett mail eller sms och kan logga in och signera dokumenten digitalt.

 
 
 

Vi har “metaforcerat” alla våra dokumentprocesser och minskat time to market för vår dokumentbaserade kommunikation med närmare 80 % .”

- Skandia

 
 

GAMLA SYSTEM ÄR INGET PROBLEM

Många banker har en flora av gamla verksamhetskritiska IT-system som är konstruerade för att producera brev och dokument på papper. Det gör att det tar mycket tid för IT att införa nya kommunikationsprocesser. Det leder till höga IT-kostnader och förluster på grund av längre försäljningscykler, förlorade möjligheter, lägre CLV etc.

Med Metaforce är de gamla systemen inte ett problem utan en tillgång. Eftersom alla dokumentmallar finns i Metaforce kommunikationshubb istället för ute i systemen slipper IT göra några förändringar i systemen. Det innebär att verksamheten kan fokusera på att kommunicera med kunderna istället för att vänta på IT och IT kan lägga sin tid på andra viktiga uppgifter.

EFFEKTIV ORGANISATION SPARAR TID

När det gäller finansiella dokument, är så gott som alla avdelningar inblandade; produktledning, försäljning, juridik, IT, redovisning, marknadsföring, kundtjänst m.fl. Och det är en diger lista dokument som skall utvecklas och hanteras; avtal, offerter, låneansökningar, fakturor, brev, produktbeskrivningar, rapporter etc. Det krävs att samarbetet fungerar!

Med Metaforce kommunikationshubb får verksamheten de verktyg de behöver för att arbeta snabbt, effektivt och säkert med alla sorters dokument. Många av våra kunder menar att de är 70-80 % snabbare när det gäller förändringar i dokument t.ex. p.g.a. regulatoriska krav. Metafore hjälper er att sätta upp ett kompetenscenter kring den skriftliga kommunikationen!